Vermogensopbouw

 

Vermogensopbouw bij Koetsier Financieel Advies

Vermogensopbouw is onlosmakelijk verbonden met uw levenswensen en doelen. Niet iedereen heeft kennis van alle financiële zaken. Koetsier Financieel Advies is graag uw coach op dit gebied.

Bij Koetsier Financieel Advies nemen we alle aspecten van uw leven mee in een planning. Een planning die rekening houdt met de levensstijl die u wilt, zowel vandaag, morgen als in de toekomst. Vermogensvorming is daarvan een wezenlijk onderdeel. Samen houden we de ontwikkeling van uw vermogen nauwlettend in de gaten. Waar nodig, spreken we de actuele situatie samen door.

Het plannen voor morgen begint vandaag

Er zijn verschillende mogelijkheden bij beleggen en ook brengt beleggen risico’s met zich mee. Ik help u om uw mogelijkheden in kaart te brengen en uw risico’s inzichtelijk te krijgen. Daarnaast krijgt u niet alleen hulp bij het continu monitoren van uw financiële doelstellingen, maar ook bij het vinden van de juiste partij om uw vermogen onder te brengen.

Om dit te realiseren, werk ik samen met een hiertoe bevoegde vermogensbeheerder. Uiteraard is deze keuze weloverwogen gemaakt. Professioneel vermogensbeheer vergroot uw kans op een rendement dat aansluit bij uw verwachtingspatroon.

De belangrijkste criteria waarop vermogensbeheerders worden beoordelen, zijn bijvoorbeeld:

  • onafhankelijkheid
  • risico
  • kosten en
  • professionaliteit

Maar ook vind ik het voor u belangrijk dat:

  • We de resultaten kunnen meten.
  • De communicatie helder is.
  • De kosten redelijk zijn.

NNEK en Scildon

Op basis hiervan heeft Koetsier Financieel Advies gekozen voor NNEK en Scildon. Beide vermogensbeheerders hebben geen eigen beleggingsfondsen. Ze zijn daardoor onafhankelijk en zeer ervaren in het vinden van de beste beleggingsfondsen die wereldwijd beschikbaar zijn.